Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  BWP, SBS, Oldenburg, Westfalen, Rheinland, Zuid-Duistland.
Dekgeld: 900,-

Dekvoorwaarden
Dekvoorwaarden 2015
Bestellingsbon 2015

Video's
Massener Heide Februari 2015Andere video's
Bailamos Biolley nakomelingen 2012
Bailamos Biolley Oldenburg Licensing in 2009


Nakomelingen

Zijn nakomelingen hebben premies ontvangen in verscheidenen stamboeken in o.a. Oostenrijk, Duitsland, Polen en België en waren geselecteerd voor exclusieve Elite veulen veilingen in Europa. Zijn dochter Bailea (v. Bailamos Biolley x Fürst Heinrich) gefokt door Gestüt Sprehe was gekwalificeerd voor de Elite-merriekeuring in Rastede 2014.
Bailamos Biolley is ook de vader van de Kampioen van de keuring in München in 2015, genaamd Besito, die verkocht werd aan Gestüt Massener Heide in Unna, Duitsland als De duurste hengst van de keuring (240.000 €)!

 Foto's nakomelingen

Besito (Bailamos Biolley x Lanciano) Gekeurd en verkocht voor 240.000 aan Massener Heide

Bailamos Biolley

°2007 | hengst | donker bruin | 168cm | SBS

Een uitzonderlijke hengst met extra klasse!

Bailamos Biolley met zijn zeer aansprekend model, prachtige uitdrukking en elasticiteit wist zich in de kijker te werken tijdens de Oldenburgse Hengstenkeuring, 2010, te Vechta - Duitsland. Hij werd er unaniem geprezen voor zijn unieke kwaliteiten en voor vele aanwezigen bestempeld als beste hengst van de keuring. Zijn drie uitstekende gangen en buitengewoon positief karakter maakt van deze hengst een ware rariteit. Uitgeroepen in 2010 tot beste dressuurhengst van de 30 dagen aanlegtest te Neustadt/Dosse met een  dressuur index van 8.81. Datzelfde jaar, werd hij gekeurd voor het SBS Stamboek met een uitzonderlijke quotering van AA. Bailamos Biolley is ondertussen gekeurd voor 9 verschillende stamboeken. 

Bailamos Biolley had een eerste klasse “Coming-Out” in de sport: In 2011, bevestigd Bailamos Biolley zich als een topatleet in wording met niet minder dan 4 overwinningen op 5 kwalificatie wedstrijden voor het Bundeskampioenschap in Duitsland.
In 2012, werd de hengst vice-kampioen van de Beker van België, won hij de CDIYH in Vierzon (Frankrijk) en werd hij 3de bij de CDIYH Leudelange (Luxemburg). In 2013 werd Bailamos Biolley kampioen van de Beker van België Jonge Dressuurpaarden in Moorsele en werd 6de op de kleine finale op het WK van de zes-jarigen dressuurpaarden in Verden. In 2014 maakt deze hengst, onder het zadel van Katrien Verreet,  een geweldig debuut in de lichte tour in België met al meerdere overwinningen.

 

 Sir Donnerhall-I  Sandro Hit  Sandro Song 
Loretta 
Contenance D  Donnerhall 
Contenance II 
Dolce Vita Biolley  Florestan-I  Fidelio 
Raute 
Tania Van Het Wintershof  Codex 
Onoline 


Foto's


Afstamming
De vader van Bailamos Biolley is de alombekende Sir Donnerhall I. Deze topper, bezit alles en trekt succes aan als een magneet. Vice-Kampioen van de Oldenburgse keuring in Vechta in 2003 en overwinnaar van zijn 70-dagen test in Adelheidsdorf in 2005 met een absolute record-dressuurindex van 163 punten. In 2006, op vijf-jarige leeftijd, gekroond tot Vice-Wereldkampioen te Verden op het Wereldkampioenschap van de jonge dressuur paarden en Bundeskampioen van de Jonge Dressuur paarden. Tot nu toe zijn 30 van zijn zonen gekeurd. Sir Donnerhall I, is een uitstekende vererver en dressuurkampioen. De moeder, Dolce-Vita Biolley, is een dochter van Florestan I. Hij is zonder twijfel de meest succesvolle hengst van de staatsstoeterij Wardendorf. Deze topvererver kenmerkt zich in het bijzonder door zijn uitstekend temperament en karakter. Hij is de vader van meer dan 80 goedgekeurde zonen en vele van zijn nakomelingen hebben al veel succes geboekt en lopen op Grand prix niveau.

Nieuwsberichten
Hengstenshows op 27 februari en 15 maart!!!! (24-02-2015)
Bailamos Biolley levert veilingtopper in Duitsland (09-02-2015)
Bailamos Biolley in Prix St-Georges! (16-03-2014)
Wat een top week voor Biolley Horses! (18-09-2012)
Bailamos Biolley's veulen kampioen in Oostenrijk! (13-08-2012)
Bailamos Biolley's nakomelingen op Elite-Veulenveiling Oldenburg! (06-08-2012)