Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  Oldenburg OS, An. Brandenburg-Anhalt
Dekgeld:900 (all incl.) / 10 rietjes

Dekvoorwaarden
Dekvoorwaarden 2015
Bestellingsbon 2015

Video's
Vice-Kampioen van de Oldenburger OS Keuring 2011!
Nakomelingen
zijn nakomelingen worden alom geprezen voor hun prachtig exterieur, temperament en uitzonderlijke gangen. 
Op talrijke veulenwedstrijden en kampioenschappen in Duitsland staan zijn nakomelingen in de top 3. Op het nationaal veulenkampioenschap in Lienen (Duitsland) werd een dochter van Chacco Me Biolley vice-kampioen in de For Pleasure Ring (springveulens) 2013.

Chacco Me Biolley

°2009 | hengst | bruin | 180cm | Oldenburg

Vice-Kampioen van de Oldenburger OS Keuring 2011 - Finalist Lanaken 2014 


Chacco Me Biolley was zonder twijfel de meest complete hengst van de Oldenburger OS keuring in 2011 die hij als vice-kampioen verliet. Hij maakte er indruk door zijn krachtige springvermogen met veel afdruk op de sprong en goede beentechniek. Deze nog zeer jonge hengst beschikt over een ongelooflijke bewegingsmechanisme gekenmerkt door veel elasticiteit. Zijn uitstekende karakter met veel charisma en zijn schitterend langelijnd model in de outifit van een moderen juming paard, is moeilijk te verslaan!


Chacco Me Biolley heeft reeds een uitzonderlijk palmares behaald op nationaal als internationaal vlak. In 2014 was de hengst zeer succesvol in de cyclus bij de 5-jarigen springpaarden en werd de hengst 3de op de Pavo-Hengstencompetitie in België. Datzelfde jaar was deze hengst geselecteerd voor het WK Lanaken 2014 waar hij de finale haalde.
In 2015 wordt deze 6-jarige hengst optimaal getraind onder het zadel van Robbert Ehrens en gaat bijna wekelijks op nationale wedstrijden in Nederland. 
 Chacco-Blue  Chambertin  Cambridge 
Desiree VII 
Contara  Contender 
Godahra II 
Bellisima Biolley  Argentinus  Argentan 
St. Pr. St. Hauptstutbuch Dorle 
Tania van het Wintershof  Codex 
Onoline 


Foto's


Afstamming
De vader van Chacco Me Biolley, Chacco Blue die helaas veel te vroeg overleed was een springsportspecialist van zelzame kwaliteit. Met zijn succesvolle carrière wist hij maar liefst meer dan € 220.000, -  aan prijzengelden te verorberen op internationale springwedstrijden van Rastede, Hamburg, Balave naar Calgary. Eind 2011, was het duurste springpaard uit de PSI veiling een zoon van Chacco Blue, Chadino. Hij werd verkocht voor het ongelooflijk bedrag van € 700.000, -. 

Springaanleg ligt eveneens sterk verankerd in de moederlijn van Chacco Me Biolley. Moeder Bellisima Biolley uit Argentinus was zelf meerdermaals finaliste in vrijspringen wedstrijden in België. Zij leverde ook Indigo Blue Biolley die als 4 jarigen geselecteerd was voor het Franse springkampioenschap te Fontainebleau - Frankrijk. Grootmoeder Tania Van Het Wintershof is ook de grootmoeder van de gekeurde hengst Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall-I) en Thorgal Biolley (v. Totilas). Foto's verwante paarden


Nieuwsberichten
Chacco Me Biolley's nakomelingen (22-03-2015)
Chacco Me Biolley 2de reserve Kampioen van de Pavo Hengstencompetitie 2014 (23-03-2014)
Chacco Me Biolley 3x foutloos op de Pavo Hengstencompetitie 2014 (28-02-2014)
Chacco Me Biolley foutloos op Jumping Mechelen (28-12-2013)
Chacco Me Biolley, vicekampioen van de 30 dagen aanlegtest te Neustadt/Dosse (Duitsland) in 2012 (25-01-2013)