Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  SBS, Westfalen, Rheinland, An. Oldenburg
Dekgeld: 900,-

Dekvoorwaarden
Dekvoorwaarden 2015
Bestellingsbon 2015

Video's
Galliani Biolley @ WM Verden 2012Andere video's
Galliani Biolley Foals


Nakomelingen
Zijn veulens zijn prachtig getypeerd, vertonen een uitstekend bewegingstechniek en bezitten over een bewonderingswaardig karakter. Zijn nakomelingen hebben verscheidenen premies ontvangen uit verschillende stamboeken. In 2014, zijn zijn oudste nakomelingen vier jaar oud en hebben zij zich reeds kunnen plaatsen in proeven voor jonge rijpaaren en dressuurpaarden! 
 


Galliani Biolley

°2006 | hengst | schimmel | 173cm | BWP

Een uitzonderlijke hengst met fascinerende bewegingsmechaniek

Galliani Biolley een hengst die een hoge mate van charisma en elegantie weet te associeren. Hij lijkt te zijn geboren voor de dressuursport van het hoogste niveau. Hij overtuigd met drie uitstekende gangen en beschikt over een geweldig talent voor passage en piaffe.

In 2009 en 2010 vertoont deze hengst een echte stabiliteit bij elk van zijn voorstellingen zoals blijkt uit zijn succesvolle ontwikkeling in de cyclus van de Belgische jonge dressuurpaarden en werd 1ste reserve voor de WK Verden in 2011 voor de vijf-jarigen. In 2012 demonstreert Galliani Biolley een topprestatie op het WK van de jonge dressuurpaarden in Verden met een topscore van 80,08%. Tevens werd hij kampioen van de natie tijdens het Belgisch Kampioenschap en de Beker van België van de zes-jarige dressuurpaarden. Datzelfde jaar won hij de CDIYH te Leudelange (Luxemburg) en werd tweede op de CDIYH in Vierzon (Frankrijk). In 2013 en 2014 won hij verscheidenen S- en Inter I-proeven. Tegenwoordig, onder het zadel van Katrien Verreet, wordt deze hengst opgeleid tot Grand Prix niveau.

Een hengst met een "Look at me Factor"! Sir Donnerhall-I  Sandro Hit  Sandro Song 
Loretta 
Contenance D  Donnerhall 
Contenance II 
Lanciana Lady Cavalor  Lanciano  Landino 
Pretty Darling 
Grandezza  Gralshuter 
Radjahna 


Foto's


Afstamming
De vader van Galliani Biolley is de alombekende Sir Donnerhall I. Eén van de meest invloedrijke dressuurhengsten van zijn tijd. Deze topper, bezit alles en trekt succes aan als een magneet. Vice-Kampioen van de Oldenburgse keuring in Vechta in 2003 en overwinnaar van zijn 70-dagen test in Adelheidsdorf in 2005 met een absolute record-dressuurindex van 163 punten. In 2006, op vijf-jarige leeftijd, gekroond tot Vice-Wereldkampioen te Verden op het Wereldkampioenschap van de jonge dressuur paarden en Bundeskampioen van de Jonge Dressuur paarden. Tot nu toe zijn 30 van zijn zonen gekeurd. Sir Donnerhall I, is een uitstekende vererver en dressuurkampioen. Galliani Biolley’s moeder, Lanciana Lady Cavalor, is een dochter van Lanciano. Eén van de meest begeerde hengsten uit Europa. Gekend voor het doorgeven van zijn dynamisme, zijn betrouwbaarheid en zijn veelzijdigheid. Als vader van talrijke dressuur- en springkampioenen is deze hengst aanzien als het hart van de fokkerij van het moderne sportpaard.

Foto's verwante paarden


Nieuwsberichten
Hengstenshows op 27 februari en 15 maart!!!! (24-02-2015)
Het seizoen 2014 is van start gegaan voor Galliani Biolley! (16-03-2014)
Wat een top week voor Biolley Horses! (18-09-2012)
Topprestatie voor Katrien Verreet en Galliani Biolley in het Duitse Verden. (06-08-2012)