Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  sBs
Dekgeld:900 (all Incl.)

Dekvoorwaarden
Dekvoorwaarden 2015
Bestellingsbon 2015

Video's
Thorgal Biolley Januari 2015Andere video's
sBs Keuring 2015


Thorgal Biolley

°2012 | hengst | zwart | 165cm | Oldenburg

S'wereld’s beste lijnen herenigd in één uitzonderlijke hengst!


Thorgal Biolley is gezegend met een fascinerend exterieur gemaakt voor top dressuur. Hij onderscheidt zich met buitengewone basisgangen, een opvallende draf mechanisme als met een bodembedekkende stap en een duidelijke transmissie in de galop. Deze elegante zwarte parel is er eentje om niet vlug te vergeten! 

Thorgal Biolley : bewegingswonder met de aller beste genen!!! Totilas  Gribaldi  Kostolany 
Gondola II 
Lominka  Glendale 
Elsa 
Dolce Vita Biolley  Florestan I  Fidelio 
Raute 
Tania van het Wintershof  Codex 
Onoline 


Palmares
Juni 2012 - Premie Hengstveulen bij het Stamboek Oldenburg
Maart 2015 - Gekeurd voor Studbook sBs met AA quotering

Foto's


Afstamming
 De werledberoemde hengst Totilas heeft een revolutie veroorzaakt in de dressuursport! In 2009 won hij twee keer goud onder Edward Gal / NED op het EK in Windsor / GBR en triple goud op de Wereldruiterspelen in Kentucky. Verder kon de kroon van deze top hengst niet meer worden weg genomen op de World Cup finale in 's-Hertogenbosch / NED. Na de wissel onder het zadel van Matthias Alexander Rath voegde dit supertalent aan zijn palmares Zilver in Rotterdam tijdens het EK in 2011, twee keer goud op de 'Duitse kampioenschappen in Balve in 2012, evenals een Grand Prix overwinning in Aken, Perl-Borg, Kapellen / BEL en Wiesbaden.

Thorgal Biolley's moederlijn is het bewijs dat zorgvuldig uitgekozen lijnen belangerijk zijn voor de dressuur en de paardenfokkerij! Florestan is een legendarische dekhengst die in 2015 3de staat op de WBFSH ranking voor dressuurpaarden! Hij is de vader van meer dan 7000 nakomelingen waaronder 88 goedgekeurde zonen en meer dan 2000 nakomelingen zijn geregistreerd als sportpaard. Velen van deze nakomelingen hebben al veel succes geboekt waaronder welerdkampioenen bij de jonge dressuur paarden, nationale kampioenen en ook succesvol op Grand Prix niveau.
Verder in deze moederlijn vinden we de Holsteiner hengst Codex (Carthago-cor de la Bryère - België) die werd bekroond met Elite Stallion Status. In de vierde generatie, vind je Landadel (de Landgraf I-Gotthard zoon), die zeer invloedrijk was in België. De stamboom wordt afgerond door de internationaal gewaardeerde volbloed hengst, Alcanar xx, en de Hannoveraanse merrie Tamara, geboren in België, waarvan de moederlijn is gebaseerd op Sudan xx


Nieuwsberichten
Meet our approved son by Totilas : Thorgal Biolley (07-03-2015)
Thorgal Biolley naar SBS International Selection Show te Gesves op 07 maart 2015 (28-02-2015)